Åkare, öka era intäkter med CS24!

57% av alla lastbilar på våra vägar kör med någon typ av ledig lastkapacitet. Det är dessa procent vi måste börja använda.

För att få lönsamheten att gå ihop gäller det att som transportör se till att köra så fullastad som det bara går. Att åka med ledigt lastutrymme är varken bra för den egna ekonomin eller för miljön. I CS24 portal kan du via fordonsdator visa dina fordon och smidigt uppdatera din aktuella laststatus och destination så att den som vill ha något fraktat direkt kan få tillgång till den informationen.

Läs även Miljövänliga transporter

Har du lastkapacitet över kan en transportköpare enkelt ta kontakt med dig och göra en fraktförfrågan som hamnar i vårt system. Du kan enkelt hitta de fraktuppdrag som finns i din ruttplanering och som passar din lastkapacitet. Vi kan ge automatiska erbjudanden dit du är påväg eller ska i retur, vi kallar det predictions.

Systemet jobbar på så vis tvåvägs. Vi är ingen fraktförmedlare utan ni tar betalt direkt av kund.

Ju fler som ansluter sig till tjänsten desto lättare kommer det vara att göra en lämplig matchning samt att matchningarna blir mer effektiva för varje fordon och transportförfrågan som kommer in i systemet. Varje extra pall som lastas i ditt fordon bidrar med intäkter som annars hade uteblivit, samtidigt som du besparar miljön onödiga CO2-utsläpp.

Läs mer här

Har du inget GPS-system installerat i ditt fordon idag är du välkommen att köpa ett direkt från oss.