Så fungerar det!

  • När du registrerar dig i vår digitala portal kan du göra det som transportköpare eller transportör. Väl inne får du tillgång till en kartvy där du i realtid kan följa alla transportfordon som är inlagda CS24:s system, var de befinner sig och hur pass fullastade de är.
  • När du som transportköpare har gods du vill frakta skapar du enkelt en sändningsförfrågan där du fyller i dina fraktspecifikationer: var det ska hämtas och lämnas, när, vilken typ av frakt det är och hur mycket; etc. När förfrågan sedan kommit in i systemet så dyker den upp i kartvyn hos alla registrerade transportörer som får möjlighet att se över vilka sändningar som finns och acceptera de som passar deras fordonsrutter bäst. De lämnar då ett pris på transporten som transportköparen sedan kan acceptera eller ej. Du som transportköpare har även möjligheten att skicka en förfrågan till en specifik förare som befinner sig i närheten av ditt gods, och kan då lämna ett bud på vad du vill betala för frakten.
  • Som transportör har man möjlighet att lägga in olika förare som ingår organisationen. På så vis kan en transportörsadministratör tillsätta olika sändningar och fordon till specifika förare. Förarna kan också själva hitta lämpliga sändningsförfrågningar att acceptera och uppdatera sitt fordons laststatus.
  • När budet antagits så skickas en bekräftelse till transportköparen om att ordern är lagd.

Skapa ett konto hos oss redan idag och var med på resan mot grönare transporter du med!