Vi gör transporten smartare!

Vi har över 5 miljoner tunga lastbilar på våra vägar i Europa. En lastbil kör i snitt 12 000 mil om året och av dessa kör den 3 000 mil helt tom och 6 800 mil med ledig kapacitet, är det vettigt?

Det är dessa utrymmen vi måste börja utnyttja

Tillsammans med oss kan ni vara med och göra skillnad för miljön. I vår portal kan du i realtid hitta lastfordon med ledigt utrymme eller leveranser som vill hitta fram till rätt plats, i rätt tid och till rätt kostnad. På så vis kan vår digitala tjänst minimera mängden lastbilar som inte utnyttjar sin fulla kapacitet och skapa enkla, snabba och effektiva lösningar för allas fraktbehov!

Efter en genomförd leverans åker många bilar tomma tillbaka. Genom att ansluta er till vår tjänst öppnar vi upp för att du som transportöpare kan komma i kontakt med dessa och andra fordon med ledigt utrymme. På så vis ges du fler möjligheter att finna en lämplig transport till ett bättre pris än vad du är van vid.

Så vill du värna om miljön? Skapa ett konto hos oss redan idag eller kontakta oss på info@cargospace24.eu så berättar vi mer! Och glöm inte – tillsammans kan vi göra skillnad!