Sänk dina transportkostnader med vår transportplattform

TRANSPORTKÖPARE få tillgång till större urval och lägre priser
Transportbranschen lider av obalans i systemet, ibland finns inga bilar att få genom dina vanliga kontakter och får du väl tag i en bil får du oftast betala ett högt pris för att få ditt gods levererat. Då kan det vara så att flera mellanhänder blir inkopplade och att alla skall tjäna pengar. Du får betala.
57 % av alla bilar åker med ledig kapacitet och det vill vi utnyttja genom vår digitala tjänst.
Vi på CargoSpace24 är helt oberoende och visar bilar i ditt närområde som skall till samma destination som ditt gods.
Tänk dig att få på ditt gods på en bil som skall till samma destination och som är planerad att åka med den godsmängd som den har, sannolikheten är stor att du får ett mycket bra pris på din frakt om du utnyttjar den bilen.
Du gör dessutom en enorm miljö insats då du utnyttjar ledig kapacitet i stället för att beställa en ny bil.
Många bilar åker tomma tillbaka när de levererat, den marknaden öppnar vi på CargoSpace24 upp så att du som transportköpare enkelt kan komma i kontakt med dem och få fler möjligheter att finna lämplig transport till ett bättre pris.

När du registrerar dig på CargoSpace24 kan du sortera så att du bara ser bilar som passar din typ av fraktbehov. Du kan dessutom välja motortyp, idag är EUR6 det mest miljövänliga valet.
När du är inne på portalen ser du bilarna i ditt närområde och vilken status dem har om dem har ledig kapacitet. Du kan dessutom se nästa destination.

När du skapar ett fraktuppdrag visas en ikon på kartan (Google Map) att här finns gods som söker transport, på så vis jobbar den digitala tjänsten tvåvägs för att uppnå maximal effekt.

Kostnadsfritt att ansluta sig till vår transportplattform
Det är helt kostnadsfritt att ansluta sig till CargoSpace24 du registrerar bara dina uppgifter, vilket du gör en gång och sedan kan du använda tjänsten.
Först när du får en lyckad matchning betalar du en liten avgift 49 kr (5 €), det är allt.
Ju fler som använder CargoSpace24:s tjänst desto mer effektiv kommer tjänsten att bli därför jobbar vi med låga avgifter.

Vi täcker in hela Europa med vårt system för transportplanering
Vår digitala tjänst är igång dygnet runt alla dagar på året och fungerar i hela Europa. Du kan sköta dina fraktbehov från datorn, läsplattan eller smartphonen.

Skapa ett konto hos CargoSpace24 och bli en del av vårt smarta och snabbt växande nätverk!

CargoSpace24 är framtidens transportsamordnare - testa du också!

KOM IGÅNG NU